Kosten en uurtarief psycholoog voor ondernemers

“Al denken we bij innovatie snel aan technologische of digitale vooruitgang, het overgrote deel (77%) van het innovatiesucces is het resultaat van sociale innovatie.”

Uurtarief psycholoog en ondernemerscoach 2024

Het uurtarief bedraagt € 99

Ga naar: Wat doet psycholoog in bedrijf 

Neem contact op over de mogelijkheden  

Overige kosten psycholoog

  • Het tarief is exclusief BTW, reis- en verblijfkosten. Reiskosten worden gedeclareerd op basis van € 0,30  per kilometer vanaf het kantoor in Groningen.
  • Externe locaties worden in overleg gekozen en gefactureerd op basis van werkelijk gemaakte kosten.
  • Sommige diensten zoals een training op maat of een advies vereisen voorbereiding, reistijd of verwerkingstijd, voor deze werkzaamheden wordt het uurtarief berekend.

Als jurist en psycholoog bemiddel ik bij zakelijke conflicten of problemen

De kosten van mediation bedragen € 99 per uur

Zie kosten mediation

Kosten psycholoog of coaching aftrekken van de belasting

Gezien de diensten een zakelijk karakter hebben, gericht op jouw vaardigheden om succesvol in jouw werk te worden, zijn de kosten van de psycholoog in dit geval onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
Ondernemers kunnen het tarief als zakelijke kosten van de opbrengsten aftrekken.

Voor startende ondernemers

Start je als ondernemer vanuit een uitkering van het UWV, volg je het traject parttime ondernemen vanuit de bijstand PTO of ontvang je BBZ van de Gemeente? Dan is het mogelijk korting te krijgen op een aantal uur begeleiding of coaching.

Advies voor startende ondernemers

Toegevoegde waarde

Het uiteindelijke doel is om met mensgerichte verbeteringen de klantbeleving, het werkplezier en het resultaat te vergroten door te coachen en te trainen.

Hoewel resultaten afhankelijk zijn van de inzet van partijen, heb ik successen behaald door kosten met 30% te verminderen, werktevredenheid te verhogen en conversie te verdubbelen.

Kleine investering, kleine veranderingen, grote effecten.