Samenwerken met technieken uit de psychologie

Ik help bedrijven groeien met psychologische oplossingen voor een goede samenwerking, duidelijke communicatie en een gezonde bedrijfscultuur.

+ Werksfeer verbeteren+ Feedback geven
+ Ruzie tussen collega’s+ Omgaan met veranderingen
+ Werkprocessen maken+ Brainstormen
+ Professionele gesprekken voeren+ Leer leidinggeven

Groeien, meer omzet en meer resultaat, als ondernemer wil je graag succesvol zijn. Het meest waardevolle bezit, zijn de mensen waar mee je werkt. Zij weten wat er speelt, kunnen meedenken en zijn de ambassadeurs van je bedrijf.

Waar ik het vaak mis zie gaan is het samen werken. Mensen werken langs en om elkaar heen. Zaken worden niet besproken en uitgesproken. Het contact met de mensen die het werk doen verslechtert. Het begint met een kleinigheidje en na verloop van tijd is het een chaos en ontstaat er ruzie.

Dil helpt MKB bedrijven en ZZp-ers met toepassingen uit de organisatiepsychologie om je bedrijfsprocessen te verbeteren. Creëer samen een open cultuur, zorg voor duidelijkheid en spreek mensen aan op gedrag. Vertrouw op je personeel, betrek mensen en krijg betrokken medewerkers.

ruzie tussen collega's

Leer de sociale vaardigheden voor leidinggevenden: bevorder samenwerking, technieken om oplossingen te bedenken, besluitvormingsprocessen, conflicthantering, voorzitten van overleggen, onderhandelen en presenteren met resultaat.

Beleven