Diensten psycholoog in het MKB bedrijf

Wat maakt goede ondernemers succesvol, is dat hun product of zijn dat de sociale vaardigheden om hun product of dienst te verkopen?

Sinds 2008 schakelen ondernemers als jij, mij in, omdat ze het succes van anderen zien. Mijn diensten zijn gericht op het coachen van ondernemers in psychologische vaardigheden en technieken om succesvol te zijn in hun werk.

Mr. Drs. Paul van Hartevelt
Gediplomeerd Psycholoog en Jurist

Als sociaal en organisatiepsycholoog heb ik coaches gecoacht, trainers getraind en leiders opgeleid. Na enkele jaren managementervaring in het bedrijfsleven, ben ik gevraagd als organisatieadviseur bij publieke instanties en commerciële organisaties om mensgerichte LEAN verbeteringen door te voeren. Ik heb me gespecialiseerd in onbewuste beïnvloeding van gedrag van medewerkers en klanten.

Meer weten? Bekijk ook de voorbeelden of neem contact op

Een bedrijfscoach en bedrijfspsycholoog speciaal voor MKB-ers , haalt het beste uit jezelf en zorgt samen met jou voor de ideale omstandigheden om zaken te doen.

Ik kom uit een familie van ondernemers. Ik heb op de vloer gewerkt in de verkoop, dienstverlening en horeca.Ik ken dus niet alleen de theorie maar ook de praktijk.
Ondernemers werken daarom graag met mij samen. Ik werk graag met MKB-ers samen, omdat ik mensen help om met kleine veranderingen succesvoller te zijn . Het verschil tussen “Kan ik u helpen?” of “Waarmee kan ik u helpen?”

Hoe werkt bedrijfspsychologie in bedrijf? Lees de werkwijze of stel je vraag over psychologie.

Samen creëren we de psychologische randvoorwaarden om succesvol te ondernemen.  Zorg dat je lekker in je vel zit, presenteer je zaak en werk effectief samen.
Leer oplossingen uit de  psychologie over het beïnvloeden van gedrag in jouw bedrijf.